4 Appar för kaffeälskaren

1. Kohi

En barista i din ficka. Kohi är en smart app som räknar ut allt du behöver veta för den perfekta koppen: hur mycket kaffebönor du behöver, hur varmt vattnet ska vara, hur länge det ska brygga (det finns en timer såklart!). Berätta bara hur många koppar du vill servera och appen gör resten. Superenkelt.

2. Intelligentsia Coffee

Den här appen ger smarta tips och instruktioner om hur du brygger det godaste kaffet. Och inte bara i pressobryggare. Den har mängder av bra råd om allt från vacuumbryggare, perkulator, olika kaffemaskiner, mokkabryggare och såklart vår favorit: kaffepressen.
Kaffenörden i oss älskar att den också berättar en massa nördiga fakta om kaffebönor. Gratis.

3. Up Coffe

Är det för sent för en kopp till? Doktorn säger inget kaffe efter kl 16, men vad vet hen. Up Coffe vet däremot. Berätta för appen när du dricker kaffe och appen berättar för dig när du borde kunna sova. Om du använder den en vecka kan den berätta massa kul saker om din kropp på koffein.

4. Coffitivity

Drick aldrig mer ensam! Coffitivity spelar upp ljuden från ett kafé. Ett trevligt sorl av andra kaffedrickare. Rätt mysigt att läsa en bok till, eller för att drömma sig från kontoret.